Created By XxRaZZoRxX


  Regulament Forum

  Share
  avatar
  dark boy
  Admin
  Admin

  Posts : 36
  Points : 10000088
  Skill : 1
  Join date : 2009-08-05

  Regulament Forum

  Post  dark boy on Wed Aug 05, 2009 5:53 pm

  REGULI GENERALE

  1.) Un principiu care trebuie respectat intotdeauna de utilizatorii forumului -star- este cel al bunului simt si al respectului pentru ceilalti membri ai acestei comunitati.
  2.) NU FOLOSITI LIMBAJUL DE CHAT sau L33t (exemplu: Yahoo! Messenger, mIRC, Msn Messenger, etc) si nu faceti OFFTOPIC in nesimtire!
  3.) Nu raspundeti doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasatii pe altii sa raspunda. Deasemenea incercati sa folositi mai mult de 2-3 cuvinte in mesajele dvs. Afirmatiile repetate de genul: Okay, merci mult, super tare, bravo sau altele asemanatoare sunt interzise !
  4.) Folosirea cuvintelor sau inregistrarea cu nume obscene/jignitoare duce la restrictionarea accesului, stergerea contului, etc.
  5.) Nu abuzati in nici un fel de acest forum. Nu vom ezita sa dam ban pe adresa IP.
  6.)a. Este interzis orice atac la persoana. Discutati ideea, nu persoana.
  6.)b. In cazul in care o persoana nu poate fi sanctionata indeajuns pentru incalcarea regulii 6.)a., din cauza functiei pe care o detine in comunitate , se va permite atacul la persoana , dar ideea asa zisului atac trebuie sa porneasca de la abaterile repetate facute de utilizatorul respectiv, sa nu contina amenintari si sa rezulte ca un raspuns pentru persoanei respectiva,in timpul aplicarii acestei reguli celelalte v-or ramane valabile exceptand 6.)a.. Totusi aceasta regula nu va putea fii folosita impotriva celor care au rangul "TroLL"
  7.) Reclama catre alte site-uri este interzisa. Este permisa o singura adresa (de exemplu: daca aveti un site personal, un server de Counter-Strike sau altceva asemanator) pe care o puteti adauga la semnatura ! In cazul reclamelor text nu aveti voie sa folositi alt font in afara de cel Normal.
  8.) Nu folositi avatare mai mari decat dimensiunile impuse de forum ! (Dimensiunea maxima: 140x140)
  9.) Aveti voie sa folositi linkuri in topicuri (chiar daca acestea reprezinta reclama), atata timp cat sunt legate de subiectul care se discuta ! Nu aveti voie sa deschideti topicuri cu referire exacta la un site in scopul obtinerii de vizite, se considera reclama ! Deasemenea folosirea linkurilor in profilul dvs. (ex: CS Status) este considerat reclama !
  10.) Nu folositi imagini in semnatura mai mari decat 500x120. Puteti folosi mai multe imagini care, toate sa nu depaseasca marimea impusa !
  11.) Sunt interzise imaginile cu caracter erotic sau pornografic, fie postate pe forum, fie in avatar sau semnatura. Similar, posturile ce contin cuvinte prea deochiate, subiecte nepotrivite pt acest forum, sau expresii vulgare vor fi sanctionate de moderatori.
  12.) Orice poza , melodie sau orice alt tip de fisier nu va fi uploadat pe forum.Folositi serverele de hosting gratuit pentru a le pune la dispozitie userilor fisierele dorite sau discutate
  13.) Inainte de a deschide un subiect nou (thread nou), utilizati functia Cautare (Search) pentru a cerceta daca problema pe care doriti sa o discutati a mai fost deja anterior abordata. Se recomanda continuarea threadurilor deja existente, daca subiectul a mai fost discutat. Utilizati forumurile si subforumurile potrivite pentru subiectul pe care doriti sa il discutati cu ceilalti membri ai clanului. Nu vor fi permise topicuri de genul: help, ajutor pls, cum fac, etc
  14.) Unele subforumuri au reguli suplimentare mentionate in threadurile din acele sectiuni. Acele reguli trebuie respectate in momentul in care postati in acele forumuri.


  WARNINGS/Avertismente

  3 Avertismente = BAN pe forum pentru o anumita perioada de timp, in functie de gravitatea regulilor incalcate!
  1 Avertisment = 60 de zile

   Current date/time is Fri Jan 18, 2019 5:26 pm